• Foreninger

Skal vi også hjælpe jeres forening og skabe glade beboere?

Arbejdet i andels- og ejerforeninger er som regel frivilligt, og der støder man ofte på folk uden den nødvendige viden omkring f.eks. renovationer, skadedyr og andre byggetekniske problemstillinger.

Derfor er det tit en god idé, at have en byggeteknisk rådgiver som kender dig, bestyrelsen, bygningen og beboerne.

Vi har god erfaring med at arbejde med foreninger, og har derfor en bred viden om bestyrelsesarbejde generelt, og de problemer og udfordringer mange foreninger står med.

Jakob Espensen, som ejer JE-Byggerådgivning, har siddet som formand i andelsboligforeningen ‘Vanløsegård’ i 7 år, og har siddet i bestyrelsen i 8 år. Foreningen har et større budget, og der er derfor dagligt kontakt til diverse håndværkere, som han varetager, da han har en byggeteknisk baggrund.

Skal I i bestyrelsen have en hjælpende hånd med planer, anbefalinger af troværdige og dygtige leverandører m.m., står vi gerne til rådighed. Vi ved, at der ofte er udskiftning i bestyrelser, og derfor er det optimalt at have en fast rådgiver, som kender til bygningens og beboernes behov.

Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan hjælpe med ellers ring til os på telefon 53 53 66 14, så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vurderingsrapporter

Vurderingsrapporter bliver udarbejdet ved køb eller salg af lejligheder. Vi gennemgår boligen og vurderer derefter boligens værd og de nedslidninger der er.

Vi ser oftest disse nedslidninger:

  • Gulve
  • Køkken

Du vil inden for en uge få udleveret en færdig rapport.

Renoveringsplaner

Ved renoveringer er der tit installationer, der går igennem flere af lejemålene. Her er det en fordel, at der er en nedskrevet plan og oversigt over, hvordan tingene bliver gjort, og bør gøres.

Når der f.eks. skal laves badeværelse, køkken eller flyttes vægge, er det en god idé at have en beskrivelse af, hvordan du opbygger vådrumsmembraner, bæreevner i gulvet og hvilke materialer man må bruge og ikke bruge, for at sikre mod vandskader og andre skader på bygningen.

Med en nedskrevet plan kan foreningen selv snakke med håndværkerne og få tilbud på opgaverne, som de bør udføres.

Drift- og vedligeholdelsesplaner

En drift- og vedligeholdelsesplan er en generel plan af bygningen. Her kommer vi med vores vurdering af, hvordan bygningen skal vedligeholdes og hvornår.

Dette kan f.eks. være

  • Hvor tit skal vinduer males
  • Hvornår skal kloakker skiftes, renses m.m.
  • En plan for problemer I hele tiden støder på

Forinden bliver bygningen grundigt gennemgået, så vi kan komme med den bedste plan for netop jeres bygning.

Har du spørgsmål?

Så klik her og få svarene på de spørgsmål vi oftest får stillet

Copyright © 2024 JE-Byggerådgivning. Alle rettigheder forbeholdes.